🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Mijn nieuwe boek: Happlify your life (niet over webshops en marketing)

07 september, 2021

Mijn nieuwe boek: Happlify your life (niet over webshops en marketing)

👉 Kijk de boeklancering nu terug, KLIK HIER

Het is zover, ik mag van de daken schreeuwen dat er een heel happy boek aankomt! Mijn boek voor jou dat heet: Happlify your life. Wat dat precies voor 'n boek is, leg ik morgenavond graag uit.

Jouw gebruiksaanwijzing voor een blijer leven

Dit loei interessante werkboek geeft jou alle ins & outs over geluk en hoe je het eenvoudig laat groeien. Herkenbare voorbeelden, leuke weetjes en tips worden afgewisseld met handige invulpagina’s.

Aan de hand van de behoeftepiramide van Maslow ga je binnen 52 weken langs de vijf belangrijkste behoeftes: basics, zekerheid, sociaal contact, waardering en zelfrealisatie. Zo verzamel jij je persoonlijke geluksdocument en vorm je, met krabbels, foto's, quote's en lijstjes, jouw eigen geluks-gebruiksaanwijzing for life!


🎉 Nu met gratis online reminder

Zorg dat je jouw exemplaar - mét gratis online Happlify your life reminder t.w.v. €47 - in handen krijgt! Bestel het boek nu HIER

Happlify your life?

Er blijkt een enorme behoefte aan klein geluk, aan het ont-moeilijken van het leven en af en toe een rustmoment. Happlify zorgt hiervoor zonder ontzettend zweverig te zijn. Soms is het vinden van geluk best simpel. En dan is het Happlify.

Over mij

Mijn naam is Mariko Naber, ik ben ontwerper en conceptontwikkelaar en run samen met mijn man Mark al jaren branding bureau Loaded ink BNO. Vanuit mijn branding- en e-commerce-ervaring schreef ik in 2014 het boek Sell your stuff online. Het populaire werkboek is inmiddels uitgebreid met een online tak, sellyourstuffonline.nl, waarmee al honderden ondernemers hun eigen webshop succesvol hebben gemaakt. Lifestyle community happlify.nl begon ik in coronatijd als on- én offline go to voor een blij moment. Happlify heeft als missie mensen te laten ontdekken dat het vinden van klein geluk best simpel kan zijn.

Contact en meer informatie

Bestel het boek HIER
Neem voor meer informatie contact op met happlifyyourlife@happlify.nl
Uitgever: Singel Uitgeverijen | Nijgh & Van Ditmar
Contact uitgever m.b.t. marketing en wederverkoop: Sandra van Mook
Download HIER de flyer en HIER de perskit.Meer campfire stories

Kerstpakketten zijn leuk!
Kerstpakketten zijn leuk!

02 november, 2021

Lees meer

Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!
Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!

19 oktober, 2021

Lees meer

Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021
Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021

15 oktober, 2021

Lees meer