Mijn 30 beste tips voor meer bestellingen

04 juli, 2018

Mijn 30 beste tips voor meer bestellingen

Hallo online ondernemer,
 
Donderdagavond 12 juli geef ik je mijn 30 allerbeste tips voor lekker veel meer bestellingen en jij bent uitgenodigd! Deze tips zijn niet alleen voor webshopeigenaren, maar ook minstens zo interessant voor alle online ondernemers die meer uit hun onderneming willen halen.

Sign up in onze Campus >>> KLIK HIER


Waarom mijn tips de bom zijn? Na 10 jaar zelf webshopeigenaar te zijn geweest, in de afgelopen 20 jaar honderden brands, ondernemingen en webshops geholpen te hebben als branding en online marketing expert, kan ik zeggen dat ik inmiddels wéét wat wel en wat niet werkt.
 
Deze webinar heb ik geschreven voor de ondernemers die er aan toe zijn om méér uit hun onderneming te halen. Voor de doorzetters, de doorpakkers en doorbijters. Laat iedereen zien wat je waard bent, maar doe het voor niemand anders dan voor jezelf.
 
In deze webinar krijg je hands-on tips die je meteen kunt toepassen na het kijken. Ben je daarna overtuigd dat je met mij verder wilt werken? Super! Dan heb ik nog een mooi aanbod voor je (en dat is niet alléén de 15% earlybird korting op het Content coach programma • HERFST 2018).
 
Meld je gratis aan, het webinar is donderdag 12 juli om 20.00 uur. Ik zie je dan!

Sign up in onze Campus >>> KLIK HIER

Do what you love,
Mariko ❤️