Make it happen - hét online ondernemers event van 2019

05 december, 2018

Make it happen - hét online ondernemers event van 2019

We hadden een onbedwingbare behoefte om Make it happen ook in 2019 te laten gebeuren. De grootste reden hiervoor is het succes van de eerste editie waarna iedereen ook daadwerkelijk vol inspiratie en een mooie todo-list weer naar huis vertrok. Én omdat elkaar offline ontmoeten nou eenmaal super leuk is. Bovendien werd ernaar gevraagd en niet zo'n beetje ook.

MIS HET NIET! MEER INFORMATIE VIND JE HIER

Yes, it's on!

We gaan er voor! Alles is op alles gezet om er een geweldige dag van te maken! We vonden weer geweldige sprekers bij de onderwerpen waar veel vraag naar is. En de locatie? Die blijft gewoon fijn hetzelfde, het mooie Crowne Plaza hotel met die heerlijke lunch, broodnodige koffie om de dag mee te beginnen en voor iedereen -met auto of OV- prima te bereiken.

Make it happen 2019 wordt nóg leuker. Dit mag je niet missen!

Leer in 1 mooie dag dé online marketing ins & outs voor 2019, laat je inspireren, leer andere ondernemers kennen en krijg een mega motivatie boost! Ben jij er klaar voor om van jouw onderneming een succes te maken? Claim die plek op 17 februari aanstaande!

Make it happen tickets

Awesome no nonsense line up

Met zorg zijn de sprekers uitgekozen om er zeker van te zijn dat jij die dag écht de essentie meekrijgt zonder onzin. Onder andere Kirsten Jassies, Mark Bongers, Kim de Jong (House of Tax), Frédérique van Gemert (Social media stylist) en ikzelf zullen jou bijspijkeren op het gebied van o.a. Instagram, Facebook, geldzaken, styling & fotografie en mailinglist groei.

We gaan een dagje knallen


Alléén de onderwerpen die je écht nodig hebt in 2019 worden uitgebreid behandeld. We hebben een programma samengesteld dat écht helemaal is toegespitst op de webondernemer van 2019. No nonsense, precies wat je van ons gewend bent: down to earth, in gewone taal, samen én met plezier!

Make it happen met ons!

Precies, dát gaan we doen. Dit live event is speciaal voor online ondernemers die hun biz in 2019 naar een hoger level willen brengen. Voor jou als je echt goed advies wilt en niet zit te wachten op meer van hetzelfde. Veel online ondernemers lopen momenteel een beetje vast. Misschien voel je je flink overdonderd door alles wat mogelijk is op het gebied van social media, marketing en selfmade adviseurs die uit het niets lijken te komen. Je doet hier eens een challenge, volgt daar eens een webinar, je hebt wellicht al meerdere cursussen gevolgd, maar echt plakken blijft het niet (dat noem je trouwens 'shiny object syndrome').

Kijk en dáárom is de Make it happen zo’n dikke aanrader! Je leert in 1 dag wat belangrijk is voor het zichtbaar maken van jouw shop. En dat betekent: meer traffic, meer bestellingen en meer omzet! 

Make it happen tickets

Zondag 17 februari 2019

Locatie: Crowne Plaza Hotel Den Haag
Tijdelijke EARLY BIRD prijs: €127,- (i.p.v. €197,-)

HANDIG! Ga je samen? Dan krijg je samen € 25,- korting. Bestel met deze optie en krijg meteen de korting voor jouw vriend(in), collega of relatie.

MIS HET NIET! MEER INFORMATIE VIND JE HIER