💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Maart topic: Webinars en een crisis?

10 maart, 2020

Maart topic: Webinars en een crisis?

Wij houden niet zo van paniek zaaien en al helemaal niet van doom-denken, maar het zou zomaar kunnen dat we tussen 2020 en 2022 weer in een nationale crisis belanden. Dat kan grote gevolgen hebben op jouw onderneming.

Je kunt natuurlijk niet zomaar roepen dat er misschien een dikke crisis aankomt, maar er zijn al wel wat voorbodes waar we gewoon niet omheen kunnen. Is een crisis erg? Ja en nee. Ja, omdat het je omzet en groei over het algemeen in de weg zit. En nee, omdat het je weer even vlijmscherp maakt. Bovendien zijn we nu eenmaal onderhevig aan conjunctuur - golfbewegingen, het (bedrijfs)leven is een proces met up's en downs. Dus: schouders eronder en er tegenaan! Hoe? Zie hieronder mijn webinar aankondiging: Hoe wapen je tegen de crisis.

  Webinar van de maand: Hoe wapen je je tegen een crisis?

  Hoe wapen je jezelf én je onderneming zo goed mogelijk tegen een crisis? Schrijf je in en ik geef je graag antwoord met deze super waardevolle webinar. Daarom behandelen we in dit webinar:
  • waaraan kun je merken dat er een crisis op komst is?
  • wat hebben we geleerd van de vorige crisis?
  • wat kun je zelf doen om overeind te blijven?
  • misschien kun je zelfs wel groeien tegen een recessie in (ik vertel je hoe we dat deden met sieradenlabel en webshop Applepiepieces ten tijde van de vorige recessie)
  👉 MELD JE HIER AAN en mis het niet!

   

  SYSO Webinar tv - replay channel

  Webinars van Sell your stuff online zijn zonder uitzondering altijd bijzonder waardevol. Doodzonde als je er eentje hebt gemist. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want met SYSO webinar tv kun je alle webinars van mij (Mariko) terugkijken wanneer jij dat wilt. Momenteel staan er zeven webinars om terug te kijken, zodra er weer een webinar wordt toegevoegd krijg je vanzelf bericht. TIP: Meld je nu aan voor het nieuwste webinar en je krijgt tijdelijk een mooie korting op SYSO Webinar tv.  Golden ticket business coaching

  Splinternieuw voor jou als ondernemer: Golden ticket business coaching. Het super complete coachingstraject waarbij we jou als ondernemer volledig voorzien van een gloednieuwe branding, webshop of -site, marketing skills en de unieke doorlopende 1-op-1 coaching voor een vliegende (door)start.
  Voor het eerst ooit bieden we deze vorm van coaching aan in combinatie met onze paradepaardjes branding, conceptontwikkeling en marketing (made easy). Wij staan voor je klaar en zetten je onderneming als geen ander neer als een huis. 
  👉 Benieuwd? KLIK HIER

  #marchmeettheentrepreneur

  Word zichtbaar met de #marchmeettheentrepreneur Instagram challenge geschikt voor álle ondernemers. Oorspronkelijk is deze challenge voor creatieve webshopeigenaren die zelf producten ontwerpen en maken. Maar om er als dienstverlener én productinkoper/verkoper ook gebruik van te maken hebben we de challenge zo omgevormd dat je toch heel goed mee kunt doen! Ook al zitten we al even in maart, aanhaken kan nog makkelijk!
  👉 Doe nog even mee, lees en download de challenge KLIK HIER

  Long story short

  De maand vliegt vast weer voorbij, maar er is genoeg te doen. Niets missen? Schrijf je dan in voor onze Awesome tips (nieuwsbrief). Wil je meer weten of suggesties hebt, neem dat zeker even contact met ons op. We LOVE e-mail