Creëer meer tijd en vrijheid met de GRATIS NOT TO DO LIST > > > * KLIK HIER & DOWNLOAD *

Laat je niet leven door je mailbox!

31 augustus, 2017

Laat je niet leven door je mailbox!

Fulltime werken aan je webshop, mooie merken en materialen spotten, producten creëren… wat zou het leven fijn zijn als je dat dag in dag uit kon doen. Helaas kunnen we jouw klanten niet automatisch beantwoorden en je mailbox leeg houden. We kunnen je wél helpen met het structureel verlichten van de e-mailtaak! Bestel nu het e-book en krijg meteen toegang tot een schat aan informatie, dat ook jou zal helpen je mailbox de baas te zijn.

Zou dat wat voor jou zijn? Ik denk het wel. Het e-book namelijk speciaal geschreven voor de webshopeigenaar als jij die:

  • toe is aan een strakkere planning
  • zakelijke to the point én vriendelijke communicatie wenst
  • graag op een eenvoudige manier aan klantenbinding werkt

Maak gebruik van mijn ervaring

De templates (aan te passen kopie-plak-teksten) in het e-book zijn opgezet vanuit mijn eigen ervaring met webshop Applepiepieces en de talloze webshops die wij in het verleden hebben opgebouwd en geadviseerd. Wij weten wat klantenbinding inhoudt, hoe je je verhaal vertelt en dat klantenservice je belangrijkste marketingtool is. Wil jij ook:

  • 26 zakelijke én vriendelijke e-mailtemplates
  • 10 uitgebreide tips om de e-mailtaak te verlichten
  • een goed functionerend, efficiënt retourformulier

Bestel dan nu het e-book ‘Tijdbesparende e-mailtemplates voor je webshop‘! Zo houd jij lekker (veel) meer tijd over om te ondernemen.

Tijdbesparende e-mailtemplates voor je webshop e-book