💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Januari topic: Flink groeien

23 januari, 2020

Januari topic: Flink groeien

Met een grote mok koffie zit ik aan mijn bureau in Scheveningen. Scharrelend door mijn agenda, notebooks, losse post-its en andere briefjes besef ik me dat ik er een zooitje van heb gemaakt. Er ligt dan wel een planning, maar er blijven altijd nog zoveel to do's liggen. In mijn hoofd lijkt mijn to do list wel een kilometer lang. En er komt nooit een einde aan.

2019 was een fijn jaar, heel leuk, maar ook zo rommelig. Hoe goed ik ook zoek, ik kan er geen lijn in vinden. We organiseerden het Make it happen event, verschillende webinars, ontwierpen enorm veel nieuwe logo's/huisstijlen en webshops, lanceerden de Shopify webshop DIY online cursus en de Launch it masterclass en vast nog veel meer. Het is letterlijk: een hele hoop. Zonder structuur.

Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Meer structuur en meer focus, niet alleen omdat dat handiger werkt, maar ook voor jou. Zodat je weet waar je aan toe bent bij Sell your stuff online.

De Facebook groepen gaan weg

Tot mei vorig jaar was ik jaren lang elke donderdagavond live bij de SYSO Insiders Facebook groep. Dat was geweldig en we hebben echt super leuke sessies gehad, maar voor alles is een tijd. De SYSO Insider groep sluit zoals je 'm nu kent en blijft wellicht alleen nog als 'uithangbord'.

Overigens ben ik nog steeds elke week live voor een Q&A sessie, maar dan heel gericht en vaak met een door de deelnemers gekozen onderwerp in de Content Coach programma student hangout.

Nieuw: elke maand een live webinar met een interessant en actueel topic 

Vanaf nu ga ik, Mariko, elke maand live met een mini-masterclass in de vorm van een webinar. Een waardevol uur met een onderwerp waar je wat aan hebt. Deze maand is het onderwerp: Flink groeien. Het webinar behandelt dit, er zijn downloads rondom dit onderwerp en ook binnen de Content Coach Programma zullen we het verder nog uitgebreid hebben over hoe jij als ondernemer kan groeien. Het webinar is in de maand januari GRATIS. Daarna vind je het terug in ons gloednieuwe besloten SYSO webinar replay channel waar Content Coach deelnemers gratis toegang tot hebben. KLIK HIER en meld je aan voor het Flink groeien webinar.

Gratis wallpapers voor jouw GROEI mindset!

In het webinar van deze maand krijg je tips om met je onderneming te groeien. Ben jij er klaar voor? Maak jezelf alvast enthousiast en download deze wallpapers om goed in de juiste GROEI-stemming te komen! KLIK HIER en download dit wallpaper voor smartphone en één voor je lap/desktop of tablet.

YES motivatie

Wat nog meer anders wordt

Dit jaar staat in teken van nieuwe en vernieuwde cursussen. Zo worden de Instagram cursus en de Nieuwsbrief cursus geheel vernieuwd. Goed nieuws: heb je hiervan ooit de huidige versie gekocht dan krijg je vanzelf een update! De nieuwe cursussen houden we nog even geheim, net als een ander project waar hard aan wordt gewerkt. Schrijf je in voor onze Awesome tips nieuwsbrief en je bent de eerste die het weet!

Happlify voor authentieke en persoonlijke aandacht van je doelgroep

Heb jij een webshop met producten die écht blij maken of bied je diensten die dat doen? Ben je klaar met je onderneming voor flink wat exposure? Zin om op een positieve manier, authentiek en persoonlijk onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep? Wil je dat nu eens op een andere manier doen dan (alleen) in te zetten op social media en wonky algoritmes? Profiteren van een geweldig mooi netwerk waar het credo 'We rise by lifting others' is? Dan is Happlify geknipt voor jou
 

Wat lekker gewoon hetzelfde blijft

  • De Awesome tips nieuwsbrief blijf je gewoon krijgen als je op de mailinglist staat. SIGN UP or cry later.
  • We maken nog steeds jouw branding als je toe bent aan iets nieuws. KIJK MAAR.
  • We zijn nog steeds proud Shopify education partner en expert. HIER maak je een gratis demo Shopify webshop aan.
  • We houden nog steeds meer van nieuwsbrieven & mailinglists dan van social media.
  • Je kan het hele jaar door met Mariko een jaarplanning maken.
  • Het Sell your stuff online werkboek is nog steeds te bestellen (4e herziene druk).
  • Weet je het even niet meer, dan kun je ook nog steeds met Mariko sparren.

Kortom; er blijft veel hetzelfde. Onze focus ligt op branding, e-commerce, online ondernemen en marketing. We brengen structuur aan om onze groei rustig aan te kunnen. Als je meer wilt weten of suggesties hebt, neem dat zeker even contact met ons op. We LOVE e-mail. En nu is mijn koffie koud 😂