💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Is Happlify wat voor jou?

02 oktober, 2019

Is Happlify wat voor jou?

Ben je klaar met grillige algoritmes, geld gooien in een bodemloze put en ook ZO klaar met niet zichtbaar zijn? Wil je lekker groeien met je onderneming en voel je je helemaal ready voor flink wat positieve, authentieke en persoonlijke exposure?! Dan is Happlify jouw new best friend: dé happy lifestyle community met tips, verhalen & stuff voor het vinden van klein (of groot) geluk.

Happlify is een stukje internet waar mensen heen gaan om te ontspannen, om een mooi en inspirerend artikel te lezen, een écht lekker recept ontdekken, een social media detox te doorlopen of waar je het allerleukste en meest originele cadeautje koopt voor een vriendin. Een plek waar je blij van wordt en inspiratie op doet.

Long story short:

  • Voor de bezoeker is het een inspirerende plek waar men herkenning, rust en plezier vindt
  • Voor jou is het een plek zijn waar je jezelf en onderneming laat zien bij een super leuke, interessante, groeiende (!) doelgroep met potentiële nieuwe klanten

Jij kan je onderneming doormiddel van een custom profiel en vier happy producten presenteren. Met een abonnement sta je vervolgens een jaar lang op de meest happy community van Nederland en België.


25% introductiekorting voor jou!

Sluit je nu een abonnement af (meld je eerst hier aan of neem contact met ons op), dan ben je vanaf nu én heel 2020 Happlify Crew en daar krijg jij nu 25% korting* op. Bovendien krijg je op alle extra promoties die je dit jaar boekt (voor 2019 en 2020) maar liefst 50% korting*.
*deze exclusieve aanbieding is geldig t/m 31-12-2019


Neem jij de volgende stap en doe je mee?

Awesome! De snelste manier om je plek te bemachtigen is te mailen naar info@happlify.nl. Mail ons en we helpen je verder. We hebben nu nog ruimte in bijna alle categorieën, maar wees er snel bij. We houden het allemaal graag exclusief, bijzonder en persoonlijk, dus vol is vol. Lees hier meer over Happlify en hier het persbericht.