💰 💰 💰 ZÓ verdien je meer geld met je webshop - gratis online workshop 👉 KLIK HIER

Heb jij een Mijnwebwinkel webshop?

01 juli, 2017

Heb jij een Mijnwebwinkel webshop?

Heb jij een Mijnwebwinkel webshop? En wil jij...
• meer bezoekers, meer klanten en meer omzet?
• groeien en niet meer onzeker zijn?
• elke dag blij zijn met je werk?
• direct aan de slag met een effectief stappenplan?

Kortom: een succesvolle webshop runnen?

Kijk dan deze website eens goed door, wij hebben diverse krachtige tools ontwikkeld om jouw (Mijn)webwinkel een krachtige (door)start te geven. Deze tools, trainingen, adviesuurtjes, check up’s en masterclasses zijn ontstaan door het werkboek Sell your stuff online. Dit handige boek is geschreven door mij, Mariko Naber van Applepiepieces, voor de webshopondernemer die succesvol wil zijn.

Wij zijn Mijnwebwinkel-partner en jij krijgt korting

Met plezier kan ik je melden dat wij Mijnwebwinkel partner zijn. Dat betekent dat ik met enige regelmaat blog voor Mijnwebwinkel én jij als bestaande Mijnwebwinkel-klant standaard op al onze diensten 10% korting krijgt.

Wist je dat we ook een speciale Mijnwebwinkel makeover hebben? Lees hieronder snel verder.

Mijnwebwinkel makeover

Het Mijnwebwinkel-systeem is een krachtig, mooi en eenvoudig middel om een goed converterende webshop te maken. Wij hebben de kennis om er op het gebied van branding, marketing en techniek álles uit te halen wat er in zit. 

Herken jij dit? Je hebt een ingerichte Mijnwebwinkel shop live, vol prachtige producten, met alles erop en eraan, maar… toch het werkt niet. Het draait allemaal niet zo lekker, er komen weinig bezoekers, laat staan dat ze ooit terugkomen. Ergens klopt er gewoon iets nog niet. Teksten staan niet mooi, kleuren zijn niet gelijk of ‘lekker’, de producten komen niet tot hun recht en… wellicht wel precies hierdoor, verkoop je niet zoveel als je zou willen.

Ja, maar hoe dan?

Je twijfelt of je er nog meer uit kunt halen, is dit het dan, je denkt misschien zelfs wel eens of een webshop hebben wel iets voor jou is…
Wat zou het fijn zijn als een professional de boel eens goed zou scannen, er flink de bezem door haalt en de look & feel van de webshop precies maakt zoals jij wilt. Of beter nog...

Klopt het een beetje? Mooi, dan zit je hier goed!

Want stel je nou eens voor dat je…

• straks een onvergetelijke Mijnwebwinkel webshop hebt die staat als een huis
• de tools hebt om met plezier te kunnen ondernemen
• jezelf professioneel presenteert en daardoor serieus genomen wordt door je omgeving

Zeker weten, een goede webshop is de essentiële basis voor een succesvolle onderneming.

Lees hier meer over de Mijnwebwinkel makeover en wie weet tot snel!

Nog meer handigs

Ben je het zat om alles in je eentje te doen en zou je het leuk vinden andere online ondernemers (digitaal) te ontmoeten? Word vrijblijvend onze Insider en meld je aan bij de Sell your stuff online Insiders Facebook groep, lees hier meer over deze community.

Én voor héél handige Awesome tips in je mailbox meld je je hier aan. Zo mis je geen enkele ontwikkeling, handig advies en leuke tips rondom het runnen van een webshop/online onderneming.