Haal het meeste uit social media met zo min mogelijk tijd - gastblog bij Mijnwebwinkel

10 november, 2015

Haal het meeste uit social media met zo min mogelijk tijd

“Hoe haal ik het meeste uit social media in zo min mogelijk tijd?” Die vraag krijgt Mariko van 'Sell your stuff online' vaak. Goede vraag, vindt ze. Want social media inzetten als marketingtool kost niet alleen wat tijd, het vréét bijna al je tijd als je niet oplet. In dit gastblog geeft Mariko je uit eigen ervaring een aantal handige tools en tips om social media zo efficiënt mogelijk in te zetten... Lees het allemaal hier.

Tip 1 Tijdbesparing

Maar hoe bespaar je nu tijd? Door het gebruik van bovenstaande middelen en door alles goed te plannen. Bepaal voor jezelf één dag(deel) of een paar avonden in de week waarop je jouw marketing en communicatie voor de komende week uitstippelt, maakt en klaarzet. Schrijf de ideeën en inspiratie die je door de week heen krijgt op in een schriftje of document. Zo mis je niets.

Hello Buffer

Ook door verschillende social media slim aan elkaar te koppelen bespaar je tijd. Zorg bijvoorbeeld dat elke Facebook-post ook automatisch op Twitter terecht komt. Voor Google+ kun je eenvoudig de Facebook-posts met Buffer doorplaatsen. En last but not least: ga voor jezelf na wat bij jou het meeste tijd kost en wat je er aan kunt doen. Er is namelijk geen vastomlijnd recept.

Stay tuned!

Wil je voortaan op de hoogte blijven van alles rondom online ondernemen? Schrijf je in voor de Awesome tips. Bovendien krijg je dan elke week een Super Awesome Tip van ons in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz... Schrijf je snel in en mis niks, noppes, nada!
Laat een reactie achter

Reacties worden eerst altijd even gecheckt voordat ze online verschijnen.