Coming soon… Instagram inplannen met Buffer (maar dan echt!)

20 februari, 2018

Instagram inplannen met Buffer (maar dan echt!)

Sinds een tijdje is het alleen mogelijk voor apps van derden, zoals Buffer, om een reminder naar je telefoon te sturen wanneer het tijd is om je post op Instagram te publiceren. Dat is ‘ok’ genoeg om content van tevoren klaar te hebben, een consistentie te bereiken met je planning en analyse achteraf. Maar eigenlijk willen we gewoon meer. Ja toch?!

Hoe geweldig zou het wel niet zijn als je berichten automatisch kunnen worden gepubliceerd op Instagram mét Buffer?! Gewoon plannen en posten dus. Kijk en dat kan dus binnenkort. Want op 30 januari 2018 kondigde Instagram aan dat ze druk bezig zijn met een nieuwe Content Publishing API, waarmee apps van derden rechtstreeks op Instagram kunnen worden geplaatst. Yes! En dat betekent dat diensten zoals Buffer direct kunnen connecten.

Wat gebeurt er met Buffer?

Zij werken nu dag en nacht door om de koppeling flawless te maken zodat we straks lekker aan de slag kunnen -onder één dak- en niet met allerlei losse inplan-omgevingen. Via deze pagina blijf je up-to-date, maar wij houden je natuurlijk ook op de hoogte. Want als het zo ver is hebben we natuurlijk wel even een feestje!

O ja, voor de volledigheid: Hootsuite blijkt als eerste klaar te zijn met de API koppeling en gebruikers van deze dienst kunnen inmiddels al direct plannen. Wil je alleen Instagram inplannen? Kijk dan eens naar Preppr.com.
Laat een reactie achter

Reacties worden eerst altijd even gecheckt voordat ze online verschijnen.