🎄🎅🎄🎁 GRATIS Feestdagen Handboek voor webshops 👉 Download hier

Casestudy: Yvon van Bergen branding & makeover

08 juni, 2018

Casestudy: Yvon van Bergen branding & makeover

Toen Yvon van Bergen belde heette haar website/shop nog Art, Home & Living. Zij verkocht online woonaccessoires, verf, penselen en haar (bijzonder mooie) kunst. Precies in die volgorde. Toen we over haar plannen spraken kwam naar voren dat zij zich als kunstenaar in de afgelopen paar jaar ontzettend snel had ontwikkeld. Mooie exposities, veel verkoop en haar werk heeft een heel uitgesproken eigen stijl. Zonde om dat online onder te laten sneeuwen. Zij moest zelf in de spotlights gaan staan!

En zo ontstond een duidelijke keuze mét een geheel nieuwe naam, branding en een makeover. Art, Home & Living werd Yvon van Bergen.

 

Wie is Yvon van Bergen?

Yvon van Bergen geboren in Nijmegen (1964) is rond haar 40ste professioneel kunstenares geworden. In haar leven, spelen kleur, de mens en (imperfecte) schoonheid een belangrijke rol.

Yvon van Bergen

Resultaat

Het resultaat is een strakke, heldere layout, waar de kunst van Yvon prachtig op afsteekt. Het logo daar en tegen is haar eigen signatuur verwerkt in een stak blok wat eveneens in contrast staat tot haar expressieve stijl. Met haar webshop kan ze nu alle kanten op, het is haar online presentatie als het gaat om haar werk, maar ook nog steeds een webshop voor producten en een plek waar met workshops en nieuws vindt rondom exposities en andere leuke events. Kortom: Yvon staat er weer mooi op en straalt als middelpunt van haar onderneming! www.yvonvanbergen.nl

We stelden Yvon een paar vragen

Wat is je allerleukste, mooiste, meest bijzondere product uit de shop?
Inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn hart naar de kunst gaat, maar ook de Annie Sloan producten laat ik niet los. Er is zoveel mooi mee te doen in je interieur en de producten hebben zo'n grote fanbase. Toch ga ik voor een werk uit mijn nieuwste collectie Girls with a golden jewel en dan mijn eigen favoriet Grace.

Wat heeft je doen besluiten de make over door ons te laten doen?
Ik kwam met Mariko in contact nadat ik me had opgegeven voor de online cursus Instagram. Zo kwam ik meer over haar en Sell your stuff online te weten. Mariko's manier van aanpak sprak mij erg aan.

Mijn website was weer toe aan een nieuwe uitstraling. Ik houd van veranderingen en ben vaak zelf bezig aan mijn website. Na een tijdje sluipt het er dan in dat het gehele plaatje niet meer klopt en moet er weer rust en vernieuwing komen!

Wil jij ook? Kijk dan eens naar het Branding pack of de Mijnwebwinkel make-over.

Wat heb je als resultaat behaald uit deze samenwerking?
Als resultaat heb ik een grote verandering ondergaan door onder mijn eigen naam Yvon van Bergen te gaan werken. Ik vond het best spannend om mijn vorige naam Art Home & Living op te geven. Een naam die best wel wat naamsbekendheid had gekregen.

Maar nu is mijn website is weer helemaal up to date en het is nu veel meer duidelijker waar 'ik' voor sta. Het voelde ook gelijk goed, mijn klanten en ikzelf heb Art Home & Living geen seconde gemist!

Zou je Sell your stuff online aanbevelen?
Jazeker zou ik dat aanbevelen. Het liefst doe ik alles zelf, maar ik heb besloten om niet meer alle ballen in de lucht te houden. Ik doe voortaan alleen nog maar waar ik goed in ben. Andere bezigheden die me moeite kosten of die ik niet zo leuk vind mogen andere voor me doen. Dat werkt voor mij perfect.

Yvon van Bergen brandboard

Dankjewel Yvon

Voor deze mooie opdracht en je vertrouwen in Sell your stuff online. Het was een heel mooi project en ik wens je heel veel succes met de komende exposities en creatie van nieuw werk!
Wil jij ook? Kijk dan eens naar het 
Branding pack of de Mijnwebwinkel make-over.

SYSO Awesome tips nieuwsbrief voor ondernemersMeer campfire stories

Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!
Instagram reels zakelijk inzetten. Hoe dan?!

19 oktober, 2021

Lees meer

Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021
Cadeau voor jou: Hét Feestdagen Handboek voor webshops 2021

15 oktober, 2021

Lees meer

Waarom storytelling zo belangrijk is voor je webshop
Waarom storytelling zo belangrijk is voor je webshop

05 oktober, 2021

Lees meer