💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Casestudy: Little Elephant branding & makeover

02 augustus, 2018

Casestudy: Little Elephant branding & makeover

Leonie benaderde ons voor haar sieradenmerk en webshop. Little Elephant bestond al heel wat jaren en liep ook wel, maar de rek was er een beetje uit. De branding paste niet meer, de shop was niet meer representatief en een nieuwe, frisse wind was meer dan welkom!

En zo ontstond een duidelijke keuze, het werd een combinatie van het Branding pack en de Mijnwebwinkel makeover.

Little elephant make over webshop

Wie is Little Elephant?

Dit is Leonie, ontwerpster van Little Elephant, haar missie is geluk en blijdschap te verspreiden. In 2013 begon zij daarom met het maken van symbolische sieraden. Zo staat de olifant van Little Elephant bijvoorbeeld voor geluk, trouw en goede herinnering. Dit zie je ook veel terugkomen in de ontwerpen van Leonie. Ze maakt graag gebruik van mooie edelstenen met symbolische eigenschappen en elke bestelling wordt met evenveel liefde en aandacht mooi verpakt.
Uit ervaring kunnen we je verzekeren dat er met een Little Elephant bestelling letterlijk een doosje geluk op je mat valt! Na afronding van dit fijne project kregen we namelijk een pakketje als dank met prachtig stenen geluksolifantje, mooi ingepakt in laagjes vloeipapier compleet met lief kaartje, helemaal in de nieuwe branding. De combinatie van een nieuwe stijl én Leonie's aandacht zorgen voor een échte verrassing in je bus.

Resultaat

Het resultaat is een heerlijk, nieuwe, frisse branding waar het olifantje weer een echte hoofdrol gekregen heeft. In het logo staan ook de kernwaarden van het merk: 'for good luck & happiness' en de vrolijke huisstijl heeft lekker veel kleur gekregen waar veel mee te variëren is. Wat Leonie overigens ook super goed heeft opgepakt! De gerestylde webshop is nu weer overzichtelijk en aantrekkelijk. Benieuwd naar de new & improved Little Elephant? www.littleelephant.nl

We stelden Leonie een paar vragen

Wat is je allerleukste, mooiste, meest bijzondere product uit de shop?
Oeh, lastige vraag! Alles in mijn shop zijn dingen waar ik zelf echt helemaal happy van wordt. Als ik dan toch ergens voor moet kiezen zijn het de Lucky Elephants. Het olifantje aan deze hangers staat onder anderen symbool voor geluk, trouw en goede herinnering. Eigenlijk precies hetzelfde als waar mijn bedrijf voor staat, daarom vind ik deze olifantjes het állerleukst.

Little elephant gelukshanger

Wat heeft je doen besluiten jouw branding en makeover door Sell your stuff online te laten doen?
Al lange tijd wilde ik mijn bedrijf graag in een nieuwe jas steken, maar ik wist niet zo goed hoe, wat en bovendien door wie. Ik was op zoek naar iemand die écht wist wat ze deed, bekend was in en met het online ondernemen als MKB. Na een aantal andere te gekke branding projecten voorbij te zien komen was ik om, ik wil dit ook!

Wat heb je als resultaat behaald uit de nieuwe webshop?
Naast een té gekke branding heb ik ook weer nieuwe energie en ideeën gekregen om verder te groeien! Mariko weet je perfect aan te voelen en dat wat je in je hoofd hebt om te zetten in een prachtige huisstijl waar je weer jaren mee verder kunt.

Wil jij ook? Kijk dan eens naar het Branding pack en onze Makeover.

Zou je Sell your stuff online aanbevelen?
Zeker! Sterker nog, ik heb je naam al meerdere keren doorgegeven. Ik ben echt superblij!

Dankjewel Leonie

Voor de mooie opdracht en je vertrouwen in Sell your stuff online. Het was een feestje om de Little Elephant webshop te maken. Heel veel geluk, plezier en succes met jouw mooie, new & improved webshop!

Wil jij ook? Kijk dan eens naar het Branding pack of de Mijnwebwinkel makeover.