Boekrecensie Sell your stuff online werkboek door Lovy Laura

21 april, 2014

Boekrecensie Sell your stuff online werkboek

Laura van LOVY (die ook als professional geïnterviewd is voor mijn boek, pag. 152 en 153) schreef een geweldig mooie recensie over mijn Sell your stuff online werkboek! Twijfel je over het kopen van het boek, lees dan zeker even dit stuk en snuffel meteen even rond daar ;-)

Een boek review op mijn blog, en wát voor een boek. Webshop collega Mariko Naber zette met Sell your stuff online op papier hoe zij de afgelopen vijf jaar van haar sieradenhobby haar werk maakte en uitgroeide tot een sterk en internationaal goed verkopend sieradenmerk. Zo goed zelfs dat ze nu met haar gezin kan leven van de inkomsten van Applepiepieces!

Eigen merk, eigen smoel

Mariko was voor mij vijf jaar geleden al een voorbeeld van hoe een goede webshop eruit moest zien. Toen stond LOVY nog in de kinderschoenen. Haar webshop Applepiepussy (zo heette het toen nog) had een eigen smoel, persoonlijke teksten, sfeervolle foto’s en mooie, hele mooie vormgeving. Een goed voorbeeld van hoe ik mijn eigen merk wilde opbouwen.

Het was voor mij dan ook een reuze verrassing dat ze me een paar maanden geleden vroeg of ze me mocht interviewen voor haar boek. Nu het dan eindelijk in de winkel ligt, vind ik het éxtra leuk om hier een review over te schrijven. Die dan misschien niet zo onafhankelijk is, maar wel een goed beeld geeft van Sell your stuff online. Lees het hele artikel hier op het LOVY-blog >>>
Laat een reactie achter

Reacties worden eerst altijd even gecheckt voordat ze online verschijnen.