Boekrecensie Sell your stuff online op Likeandlove.nl

23 april, 2014

Zelf een webshop beginnen

Like & love: "In Nederland schieten de webshops als paddenstoelen uit de grond. Huidige technieken (zoals WordPress) maken het steeds laagdrempeliger een website dan wel webshop te beginnen. Met name veel Nederlandse vrouwen zien het als een droom hun eigen webshop te hebben.

Zelf een webshop beginnen is zo aanlokkelijk...

Toegegeven: ook ik heb het wel eens overwogen. Bijvoorbeeld toen ik vorig jaar in Zuid-Afrika was. Wat hebben ze daar – en met name in en rond Kaapstad – geweldige winkels met handgemaakte spullen. Van geweldige tegeltjeswijsheden tot de mooiste sjaals, van unieke kettinkjes tot koeienlederen notitieblokjes. Ik werd er hebberig van. Hoe mooi zou het zijn als je dat aan de Nederlandse liefhebbers aan kon bieden?..."

Lees hier verder op Likeandlove.nl de ontzettend leuke en positieve recensie van mijn werkboek Sell your stuff online! "Het boek kost € 17,50 en als je bedenkt dat Mariko vijf jaar lang heel hard heeft gewerkt om deze kennis te vergaren, dan is het een koopje. Een goede investering dus. Op naar een succesvolle webshop!?…" :-D