💰Vertel over Sell your stuff online en verdien 20% commissie! • KLIK HIER

Bewaar je 2019 herinneringen & stel nieuwe doelen met deze Time Capsule!

30 december, 2019

Bewaar je 2019 herinneringen & stel nieuwe doelen met deze Time Capsule!

Elk jaar openen wij bij het opruimen van de kerstboom onze eigen Time Capsule. Het is een stokoude goudkleurige papieren kerstbal-doosje met kleine souvenirs van voorbij gevlogen jaren en kerstfeesten.

En... misschien wel het meest belangrijk: onze jaarlijkse brief. Daarin blikken we terug op het afgelopen jaar. We benoemen de highlights, de herinneringen en waar we dankbaar voor zijn. En we beschrijven wat we wensen voor het nieuwe jaar. Dat is bijna een soort van voorspelling en altijd weer spannend om na een jaar terug te lezen.

De bal hangt de hele kersttijd in de boom en bij het opruimen van de kerstboom gaat ‘ie pas weer open. Dan blikken we met een afsluitend glaasje glühwein terug op het oude jaar en schrijven we de nieuwe brief. De Time Capsule wordt weer tussen alle kerstspullen ingepakt om precies een jaar later weer te worden geopend.

Persoonlijke én zakelijke Time Capsule

Speciaal voor ondernemers hebben we deze Time Capsule brief voor je gemaakt. Hiermee kijk je terug op jouw jaar, je vult de Time Capsule in en bewaart deze met een leuk klein aandenken aan het afgelopen jaar. Het aandenken kan een foto zijn, een fortune cookie briefje, een lief kaartje... You name it. 

Extra handig: je kunt met de Time Capsule van Sell your stuff online zowel zakelijk als persoonlijk het afgelopen jaar noteren en bewaren. KLIK HIER en download de printable pdf.

Happlify Time Capsule

Wij zijn zo dol op het bewaren van herinneringen een doelen stellen dat we ook voor online lifestyle community Happlify een Time Capsule maakten. Deze is alleen gericht op persoonlijk gebruik, maar ook minstens zo leuk! KLIK HIER voor de Happlify Time Capsule.