🎁 Meer doen in minder tijd met deze gratis dagplanning pdf • KLIK HIER

9 schokkende voorspellingen over Facebook Marketing

19 augustus, 2015

9 schokkende voorspellingen over Facebook Marketing

Negen schokkende voorspellingen over Facebook Marketing. Help! Ooit hadden Facebook en ik wel 'dikke verkering', maar de relatie is toch wat complexer geworden. Ik weet ook niet of we ooit wel zullen trouwen. Dat komt door het onvoorspelbare, ik kan Facebook niet vertrouwen. Trust issues.

Controlfreak

Alles verandert te vaak en, noem mij een controlfreak, dan weet ik niet waar ik aan toe ben. Zo werd dat ook maar weer eens bevestigd door dit artikel wat ik net las. Een soort toekomstvoorspelling voor Facebook. Dit is in het kort wat we kunnen verwachten voor de toekomst van Facebook:

  1. meer apps
  2. meer algoritme wijzigingen
  3. je bereik zal (nog meer) afnemen
  4. je zult hierdoor meer Facebook Ads moeten afnemen
  5. shoppen op Facebook
  6. Facebook wordt een soort van portemonnee
  7. meer videos
  8. spraakherkenning technologie
  9. video advertenties 

Mailinglist

Het is daarom dat wij met Applepiepieces investeren in onze mailinglist en nieuwsbrief. En ook precies daarom dat we eerst de Online training E-mail marketing hebben geïntroduceerd! Mijn mening is dat je eerst van je eigen kracht moet uitgaan om je vervolgens op een relatie te storten. Facebook en ik zijn dus nog best heel dik samen, maar ik weet waar mijn prioriteiten liggen

Schrijf je in voor de Awesome tips. Bovendien krijg je dan elke week een Super Awesome Tip van ons in je mailbox. Over plannen, social media, conversie-boosten, SEO, Facebook-marketing, timing enz... Schrijf je snel in en mis niks, noppes, nada!